Darmklachten

Heb jij ook last van buikpijn, krampen, hoofdpijnen, ontstekingen, stinkende ontlasting? enz.

Eet en leef  je niet volgens je element? dan je kun gezondheidsklachten ontwikkelen.

Je gezondheid en algemeen welzijn begint in je darmen. maar eerlijk gezegt begint het al in de mond. Darmklachten kun je ontwikkelen door slechte voeding, het slechte kauwen, het gebruik van maagzuurremmers/ medicatie, te weinig beweging, depressies enz. Het gebruik van medicatie heeft meer invloed op je gezondheid dan de meeste mensen denken.
Je voeding bepaalt hoe jij je voelt.  Gebruik je niet de voeding die bij je element past, kun je, je moe voelen, hoofdpijnen krijgen, buikklachten hebben, ontstekingen steken de kop op, je bloeddruk gaat omhoog en of je cholesterol enz. Dit zijn allemaal tekenen die wijzen op de verkeerde voeding. Stress heeft veel invloed op je darmen en je gezondheidsklachten. De meeste aandoenigen ontstaan vaak door verwaarloosde darmklachten.
Ik help je bewust te worden wat de oorzaak is van je klachten en wat je eraan kunt doen.

” Alles wat je voedt, groeit!”

Alles wat je te eten geeft gaat groeien zowel je goede bacterieën als je slechte bacterieën. In de darmtherapie kijk ik naar je voedingspatroon en tot welk element je behoort. Ik vraag ook naar je stoelgang om een goed beeld te krijgen van de oorzaak van je klachten.
Sommige klachten kunnen de bijwerkingen van medicatie zijn, mocht je medicatie slikken is het belangrijk dat je deze meeneemt bij je 1ste consult.
Bij zwaar verstoorde darmen is het soms noodzakelijk om verder stoelgangonderzoek te verrichten om dieper in de problematiek te duiken.

 

Wil jij ook je weer fit en gezond voelen?

Neem dan contact met mij op.

14 + 10 =