Fibromyalgie

Verlichting van pijn

 

Fibromyalgie is een complexe aandoening. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in spieren en bindweefsel. Fibromyalgie wordt ook wel wekedelen reuma genoemd.  Fibromyalgie komt de laatste tijd veel meer voor en is moeilijk te diagnostiseren.

Fibromyalgiepatiënten ervaren diverse klachten zoals spierpijnen, moeiheid, slaapstoornissen, depressie, darmklachten, overgevoeligheid enz. Fibromyalgie komt het meest voor bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar.
Het diagnostiseren van fibromyalgie gebeurd door het localiseren van de 18 triggerpoints.
Als 11 of meer punten pijnlijk zijn, dan wordt dat fibromyalgie genoemd, Deze punten zitten vooral op de romp, de voor en achterkant.

Pijn in het lichaam betekent vaak dat de opéén gestapelde afvalstoffen niet weg kunnen. Vaak is dan de lever overbelast en blijven de afvalstoffen achter in het weefsel, spieren en gewrichten.

Fibromyalgie is te genezen maar heeft een lange weg nodig, ook bij deze aandoening is het belangrijk te onderzoeken hoe het komt dat je fibromyalgie hebt. Met natuurlijke therapiëen kun je jezelf een heel stuk opweg helpen om beter in je vel te zitten.
Wil je met jezelf aan de slag, dan zijn meerdere therapieën van toepassing, bv. voedingstherapie, kruidentherapie en massages. Fibromyalgie massage is een zachte rustige massage die je helpt om het onderliggende weefsel in beweging te krijgen. Na de massage zal je ervaren dat je, je beter voelt.

Wil jij weer beter kunnen functioneren ga dan met jezelf aan de slag en ervaar zelf wat voeding en massages je kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Ik ben bij Conja gekomen voor mijn fibromyalgie.
Ze heeft voor mij een voedingsadvies gemaakt en ik kreeg fibromyalgiemassage. Ik gebruikte dagelijks medicatie.
Na 3 behandelingen kon ik al gaan minderen met mijn medicijnen.
Ik heb heel veel baat bij de behandelingen die Conja geeft.
Ze is begripvol en rustig. En ik ontspan zo goed dat ik bijna in slaap val.

Wijmie

Wil jij ook weer eens genieten?

Neem dan contact met mij op.