Massage

Massage, liefde en aandacht voor jezelf.

Ontspanningsmassage

Natuur geneest is een plek waar jij de stress van alle dag achter je laat. We hebben allemaal wel eens stress dat is ook heel normaal. Langdurige stress is niet goed voor je gezondheid. Je kunt er zelfs ziek van worden. Met een regelmatige massage zorg je ervoor dat jij even de rust neemt die je van tijd tot tijd zo hard nodig hebt om weer goed te kunnen functioneren.

Bij de massage worden er afvalstoffen afgevoerd, je bloedsomloop wordt meer geactiveerd, je spieren worden weer wat soepeler en je voelt je na de behandeling heerlijk ontspannen. Massages werken stressverminderend.

Massage bevordert ook de aanmaak van endorfine en het knuffelhormoon oxytocine. Dit vermindert het stress gevoel. Zeker in ons drukke leven is regelmatig een massage gezondheidsbevorderend.

Ik geef massages van je hele achterkant, rug, schouders, armen, benen en hoofd.
Deze ontspanninsmassage duurt 45-50 min.
Daarnaast geef ik algehele massages, zowel de voor als achterkant. Deze massage duurt 60-75 min.
Ik geef ontspanningsmassage waarbij je lichaam en geest weer helemaal tot rust kunnen komen. Je kunt zelf aangeven of je een zachte of stevige massage wilt.
Tijdens mijn massage hoef je niet te praten, alleen maar te genieten.

Voordat je de massage ondergaat is het fijn voor jou en mij als je gedoucht hebt.
Na de massages is het goed om rustig aan te doen, veel water te drinken en/of veel fruit te eten om de afvalstoffen die er vrij gekomen zijn tijdens de massage af te voeren.

zie voor prijzen kopje praktijkinformatie.

PSR, Podosegmentale Reflexologie

PSR is een natuurgeneeskundige manuele therapie waarbij prikkels, door middel van druk-, strijk- of wrijftechnieken, op de reflexgebieden van de voet worden uitgeoefend.

Deze uitgevoerde prikkels zorgen voor impulsen in de hersenen die reacties oproepen in de overeenstemmende organen en weefsels,

PSR wordt toegepast om ziekten te behandelen, waarbij medische hulp nodig is, te ondersteunen om de gezondheid te versterken of ziekten te voorkomen.

PSR is echter inwendig gericht, alle spieren, bindweefsels, botten, organen maar ook het klier- en zenuwweefsel diepgaand worden beïnvloed. 

Met regelmaat kom ik bij Conja voor een heerlijke, ontspannende massage. Fijne, rustige atmosfeer en een lekker muziekje op de achtergrond. Geweldig!

Tineke

De massages bij Conja ervaar ik als zeer prettig. Ik kom er heerlijk ontspannen weer vandaan en kan alleen maar zeggen: gun jezelf dit!!

Desiree

Wil jij ook eens gemasseerd worden?

Neem dan contact met mij op.

6 + 2 =