Massage

Massage, meer liefde en aandacht voor jezelf.

Ontspanningsmassage

Natuur geneest is een plek waar jij de stress van alle dag achter je laat. Soms ontkom je niet aan stress, maar wat je wel kan doen, is goed voor jezelf zorgen. Met een regelmatige massage zorg je ervoor dat jij de rust neemt die je van tijd tot tijd zo hard nodig hebt.
Ontspanningsmassage geeft weer rust in  lichaam en geest, even tijd voor jezelf is ook goed zorgen voor jezelf.

Bij de massage worden er afvalstoffen afgevoerd, je bloedsomloop wordt meer geactiveerd, je spieren worden weer wat soepeler en je voelt je na de behandeling heerlijk ontspannen. Massages werken stressverminderend.

Massage bevordert ook de aanmaak van endorfine en het knuffelhormoon oxytocine. Dit vermindert het stress gevoel. Zeker in ons drukke leven is regelmatig een massage gezondheidsbevorderend.

Ik geef massages van je hele achterkant. Rug, schouders, armen, benen en hoofd.
Deze ontspanninsmassage duurt 45-50 min.
Daarnaast geef ik algehele massages, zowel de voor als achterkant. Deze massage duurt 75 min.

Voordat je de massage ondergaat is het fijn voor jou en mij als je gedoucht hebt.
Na de massages is het goed om veel water te drinken en/of veel fruit te eten om de afvalstoffen die er vrij gekomen zijn tijdens de massage af te voeren.

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie massage is een zachte rustige massage. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fybromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd.
Fibromyalgie is een complexe aandoening. Wil je met jezelf goed aan de slag, dan zijn meerdere therapieën van toepassing, bv voedingstherapie, kruiden enz.

zie voor prijzen kopje praktijkinformatie.

PSR, Podosegmentale Reflexologie

PSR is een natuurgeneeskundige manuele therapie waarbij prikkels, door middel van druk-, strijk- of wrijftechnieken, op de reflexgebieden van de voet worden uitgeoefend.

Deze uitgevoerde prikkels zorgen voor impulsen in de hersenen die reacties oproepen in de overeenstemmende organen en weefsels,

PSR wordt toegepast om ziekten te behandelen, waarbij medische hulp nodig is, te ondersteunen om de gezondheid te versterken of ziekten te voorkomen.

PSR is echter inwendig gericht, alle spieren, bindweefsels, botten, organen maar ook het klier- en zenuwweefsel diepgaand worden beïnvloed.

 

 

 

 

Met regelmaat kom ik bij Conja voor een heerlijke, ontspannende massage. Fijne, rustige atmosfeer en een lekker muziekje op de achtergrond. Geweldig!

Tineke

De massages bij Conja ervaar ik als zeer prettig. Ik kom er heerlijk ontspannen weer vandaan en kan alleen maar zeggen: gun jezelf dit!!

Desiree

Wil jij ook eens gemasseerd worden?

Neem dan contact met mij op.

5 + 2 =