Massage

Massage, liefde en aandacht voor jezelf.

 

Natuur geneest is een plek waar jij de stress van alle dag achter je laat. We hebben allemaal wel eens stress dat is ook heel normaal. Maar langdurige stress is niet goed voor je gezondheid. Je kunt er zelfs ziek van worden. Met een regelmatige massage zorg je ervoor dat jij even de rust neemt die je van tijd tot tijd zo hard nodig hebt om weer goed te kunnen functioneren.

Stress zorgt voor veel afvalstoffen in het lichaam. Bij de massage worden deze afvalstoffen afgevoerd, je bloedsomloop wordt meer geactiveerd, je spieren worden weer wat soepeler en je voelt je na de behandeling heerlijk ontspannen. Massages werken stress verminderend.

Massage bevordert ook de aanmaak van endorfine en het knuffelhormoon oxytocine. Dit vermindert het stress gevoel. Zeker in ons drukke bestaan is regelmatig een massage gezondheid bevorderend.

Ik geef massages van je hele achterkant, rug, schouders, nek, armen, handen, vingers, benen, voeten, tenen en hoofd.
Deze massage duurt 45 min.
Daarnaast geef ik algehele massages, zowel de voor als achterkant. Deze massage duurt 60-70 min. Mocht je langer willen dan kan dat natuurlijk altijd.
Ik geef massages waarbij je lichaam en geest weer helemaal tot rust kunnen komen. Je kunt zelf aangeven of je een wat zachtere of stevige massage wilt.
En ook fijn, tijdens mijn massage hoef je niet te praten, alleen maar te genieten.

Voordat je de massage ondergaat is het fijn voor jou en mij als je gedoucht hebt.
Na de massages is het goed om rustig aan te doen, veel water te drinken en/of veel fruit te eten om de afvalstoffen die er vrij gekomen zijn tijdens de massage af te voeren.

Nek, schouder en onderrugmassage

In deze maatschappij hebben we veel te maken met stress en spanning. We hebben vaak teveel op onze schouders en is het soms moeilijk om letterlijk en figuurlijk staande te blijven. Hierdoor hebben veel mensen last van hun nek, schouder, onderrug en het heupgebied, wat ook uit kan stralen naar je been.
We denken vaak dat onze heup versleten is, maar vaak zit er een kleine ontsteking achter of heeft het een emotionele oorzaak. Het is belangrijk om dit te onderzoeken voordat je aan een operatie begint. Ik kan je hierbij helpen met massages en samen te onderzoeken wat de oorzaak is van je pijn.

Als je eens een massage wilt proberen kijk dan onder kopje “praktijkinformatie” afspraak maken, plan zelf je eigen tijd in.

zie voor tarieven praktijkinformatie

PSR, Podosegmentale Reflexologie

PSR is een natuurgeneeskundige manuele therapie waarbij prikkels, door middel van druk-, strijk- of wrijftechnieken, op de reflexgebieden van de voet worden uitgeoefend.

Deze uitgevoerde prikkels zorgen voor impulsen in de hersenen die reacties oproepen in de overeenstemmende organen en weefsels,

PSR wordt toegepast om ziekten te behandelen, waarbij medische hulp nodig is, te ondersteunen om de gezondheid te versterken of ziekten te voorkomen.

PSR is echter inwendig gericht, alle spieren, bindweefsels, botten, organen maar ook het klier- en zenuwweefsel diepgaand worden beïnvloed. 

Naast ontspanningsmassage geef ik ook fibromyalgie en buikmassage. Kijk even op de volgende pagina.

Met regelmaat kom ik bij Conja voor een heerlijke, ontspannende massage. Fijne, rustige atmosfeer en een lekker muziekje op de achtergrond. Geweldig!

Tineke

De massages bij Conja ervaar ik als zeer prettig. Ik kom er heerlijk ontspannen weer vandaan en kan alleen maar zeggen: gun jezelf dit!!

Desiree

Wil jij ook eens gemasseerd worden?

Maak dan nu een afspraak!