Voedingstherapie

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Covid-19

Covid-19, wat een heftig virus, een virus waar we allemaal mee te maken hebben in de vorm van ziekte, bedrijven die dicht moeten, lockdown enz.
De verschijnselen van Covid-19 zijn heftig, zoals benauwheid, koorts, spierpijnen, smaakverlies enz.  De heftigheid van het Covid-19 virus zit hem in de benauwdheid, sommige mensen denken echt dat ze dood gaan, en soms gebeurt dat ook, dus niet niks. We worden vaak ziek als onze immuniteit onder druk staat. Mensen met onderliggende aandoeningen zoals  diabetici, overgewicht, astma’s,  buik/ darmklachten enz. vormen meer risico om ook ziek te worden. Bij veel van deze klachten gebruikt men medicatie die eigenlijk de klacht niet oplost, maar ook onze weerstand naar beneden haalt. Hoe zou het dan met je immuniteit zijn?
Als je Covid-19 hebt of je hebt het virus gehad kan het zijn dat je nog steeds niet de oude bent. Je bent nog steeds erg moe,  geen conditie enz. Je immuniteit is dus erg hard aan het werk om je weer een beetje de oude te laten voelen.  Je lichaam heeft dus goede gezonde voeding nodig om weer meer energie te krijgen en krachtiger te worden.

Natuur Geneest helpt je weer gezond en energiek te worden met het Covid-19 dieet, zodat je weer kunt genieten van het leven.
Het Covid-19 dieet laat je zien welke voeding je immuniteit verhogen en welke voeding je immuniteit verlaagt.

Al lange tijd had ik last van maag en darmklachten. Na een fijn gesprek  heeft Conja een voedingsplan voor mij op papier gezet en mijn klachten zijn aanzienelijk verminderd.

Desiree

Ik kwam bij Conja met vage darmklachten. Zij heeft een gedegen onderzoek gepleegd, door uitvoerig te vragen en een “poep”onderzoek. Daarna heeft zij mij o.a. een dieet aangeraden wat ik , zonder al te veel moeite volg. Het is fantastisch om te merken wat voeding voor je darmen kan betekenen. Echt een aanrader.

Ingrid

Wil jij aan je gezondheid werken?

Neem dan contact met mij op.