Voedingstherapie

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Voeding

Onze gezondheid begint in de darmen. De kwaliteit van voeding die wij tot ons nemen zegt iets over onze gezondheid. We worden  ziek als onze immuniteit onder druk staat. Zo zijn we gewent en gehecht geraakt aan het westerse voedingspatroon, aardappels, groente en vlees wat tegenwoordig ook al weer achterhaald is. We zijn in de loop der tijd steeds makkelijker geworden met voeding en vooral suikers. Stress en een druk leven is hier de oorzaak van.  BIj gezondheidsklachten gaan we vaak naar de dokter en krijgen medicatie, het probleem is dus niet opgelost alleen vooruit geschoven. Gezondheid begint niet alleen in de darmen maar ook in de maag, als de ph- waarde van je maag niet goed is, gaan de bacterieen door naar de darmen en komen zo via de lever in de bloedbaan wat ontstekingen in het hele lichaam kan veroorzaken. Je lichaam moet nu heel hard werken zodat je immuunsysteem verminderd en je vatbaarder bent voor ziektes en zo is de cirkel rond.

Medicatie zoals cholesterolremmers en statines lossen geen problemen op,  in de loop der jaren zul je meerdere klachten ontwikkelen. 
Het is dus écht van belang dat je zorgt dat je immuunsysteem van goede kwaliteit is.

Natuur Geneest helpt je met voor jouw een goed gezond voedingspatroon te maken.

 

 

Al lange tijd had ik last van maag en darmklachten. Na een fijn gesprek  heeft Conja een voedingsplan voor mij op papier gezet en mijn klachten zijn aanzienelijk verminderd.

Desiree

Ik kwam bij Conja met vage darmklachten. Zij heeft een gedegen onderzoek gepleegd, door uitvoerig te vragen en een “poep”onderzoek. Daarna heeft zij mij o.a. een dieet aangeraden wat ik , zonder al te veel moeite volg. Het is fantastisch om te merken wat voeding voor je darmen kan betekenen. Echt een aanrader.

Ingrid

Wil jij aan je gezondheid werken?

Neem dan contact met mij op.