Voedingstherapie

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

 Welke voeding past er bij jou?

We moeten eten en drinken om in leven te blijven. Willen we lang en gezond leven dan is het belangrijk om te kijken welke voeding er het beste bij jou past. We hebben allemaal een verschillende lichaamsbouw wat vraagt om lichaamsgerichte gezonde voeding.
Vanuit de elementenleer kan het zijn dat je een luchttype bent, deze personen hebben vaak een gevoelig spijsverteringsstelsel en hebben vaak last van hun darmen.
Ben je een vuurtype? Dan zal je last kunnen hebben van te hoog cholesterol en of hoge bloeddruk. Ook zal je moeilijk je rust kunnen vinden en altijd maar bezig zijn.
Het watertype heeft vaak last van overgewicht en moet oppassen met het eten van granen.
Ben jij het aardetype? Let dan goed op dat je voldoende waterrijke vruchten tot je neemt.
Verkeerde voeding geeft op den duur gezondheidsklachten die ontstaan in de darmen bv. darmklachten, vermoeidheid, reuma, huidklachten enz.
Gezonde voeding vind je in de natuur, onze schepper heeft dit speciaal voor de mensheid geschapen.
Natuur Geneest helpt je om een gezond voedingsschema  te vinden die bij jou past.

Al lange tijd had ik last van maag en darmklachten. Na een fijn gesprek  heeft Conja een voedingsplan voor mij op papier gezet en mijn klachten zijn aanzienelijk verminderd.

Desiree

Ik kwam bij Conja met vage darmklachten. Zij heeft een gedegen onderzoek gepleegd, door uitvoerig te vragen en een “poep”onderzoek. Daarna heeft zij mij o.a. een dieet aangeraden wat ik , zonder al te veel moeite volg. Het is fantastisch om te merken wat voeding voor je darmen kan betekenen. Echt een aanrader.

Ingrid

Wil jij aan je gezondheid werken?

Neem dan contact met mij op.

15 + 15 =