Yoga-health

Yoga brengt je meer in balans.

 Yoga-health

Yoga is een eeuwenoude methode om soepel en gezond te blijven. Vanuit de oorspronkelijke Hatha yoga uit India zijn bepaalde houdingen ( asana’s) waarbij ook diepe ademhaling nodig is om zowel je lichaam als geest tot rust te brengen en in conditie te houden.
Naast gezonde voeding en het beoefenen van yoga komt je lichaam en geest weer in balans.

Ik geef Yogales bij Ted’s Fitnessschool in Bunschoten-Spakenburg op de dinsdag-donderdagavond en de vrijdagochtend. Als je een keer yoga wilt proberen, kom dan een gratis  les meedoen.

Yoga houdt gezonde mensen gezond, het blokkeert de ontwikkeling van ziekten en het helpt bij het herstellen van een slechte gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Tevens geeft yoga emotionele stabiliteit.

 

Yoga-Health  in school  “De Bonte Koe ” Nieuwland

Elke woensdagavond  geef ik yogales in de School “De Bonte Koe nr 1” in Nieuwland, Amersfoort.
Yoga is voor iedereen. Ervaring heb je niet nodig.
Bij het beoefenen van Yoga kom je weer tot rust en meer bij jezelf, zeker in onze drukke maatschappij is yoga een belangrijke bezigheid voor meer evenwicht in je dagelijkse leven.
Na de yogales voel je, je lekker ontspannen en voelt je lichaam soepel aan.

Kom gerust eens een gratis yogales meedoen op woensdag vanaf 19 tot 20 uur. En ervaar of yoga iets voor je kan betekenen. Even een uurtje voor jezelf. 

Je eerste yogales is gratis, daarna betaal je 95 euro voor een 10-rittenkaart. Deze kaart is 4 maanden geldig vanaf je eerste les. Neem gerust keer je buurvrouw/vriendin/partner mee.

Ik zie je graag op mijn Yogales.

Adres:
De Bonte Koe 1
Nieuwland
Amersfoort

 

 

 

 

Wil jij ook eens Yoga proberen?

Neem dan contact met mij op.

6 + 4 =