Detoxen

Genezen is ontgiften!

Detoxen betekent je ontdoen van gifstoffen die zich in de loop der jaren hebben opgestapeld in je lichaam. Deze opstapeling kan zich op den duur uiten in gezondheidsklachten. 
Het lichaam kan sommige stoffen moeilijk afbreken bijvoorbeeld: kleurstoffen, bindmiddelen, zware metalen, medicatie enz.
In bepaalde culturen ondergaat men jaarlijks ontgiftingskuren om het lichaam en de geest te reinigen. In deze culturen komen ook minder kankers voor dan in de rest van de wereld.

We herkennen het denk ik zelf wel als we ongezond eten we ons niet optimaal fit voelen. 

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden om je lichaam te reinigen. Voordat je gaat ontgiften is het belangrijk dat je de rust en voldoende tijd hebt om dit proces in te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je stoelgang goed verloopt en emotioneel niet in zwaar weer zit.
Er zijn meerder soorten reinigingskuren, bijvoorbeeld, sapvasten, fruitkuren, de lever en galblaaszuivering van Andreas Moritz.

Wil je een keer een reinigingskuur ondergaan? dan is het belangrijk dat je, je geestelijk goed voorbereid en wat extra tijd vrijmaakt zodat je helemaal met jezelf kunt zijn. Tijdens het ontgiften kan het zijn dat je het koud gaat krijgen, onrustig wordt, soms komen er wat ingehouden emoties los, wat een goed teken is om op te ruimen.

Wil jij aan je gezondheid werken?

Neem dan contact met mij op.