Genezen is ontgiften!

Detoxen betekent je ontdoen van toxinen (gifstoffen) die zich in de loop der jaren hebben opgestapelt in je lichaam. Deze opstapeling uit zich op den duur in gezondheidsklachten b.v. ontstekingen, vervette lever, moeheid, hoofdpijnen, darmklachten, huiduitslag enz. Het is een he;lder gegeven dat alles wat je in je mond stopt er ook weer uit moet via urine, ontlasting, zweet, menstruatie enz. Sommige voedingsmiddelen, cheminsche stoffen, medicatie kan het lichaam moeilijk afbreken, deze blijven achter in ons lichaam en uiten zich op den duur in klachten.
In beplaalde culturen ondergaat men jaarlijks ontgiftingkuren om het lichaam en de geest te reinigen. Hier in het westen zijn we niet gewend om te detoxen alhoewel het wel steeds vaker gebeurd.

We herkennen het denk ik zelf wel als we slecht eten, veel zoetigheid gebruiken, we ons niet optimaal fit voelen.

Tegenwoordig zijn er vele wegen die naar Rome leiden en kun je kiezen welke kuur er het beste bij jou past. Bijvoorbeeld: je voeding aanpassen, darmreinigingskuren, leverreinigingskuur enz.

Wil je een goede kuur doen? dan is het belangrijk dat je, je geestelijk goed voorbereid en tijd inpland om jezelf te ontgiften.

Wil je weten of je veel toxinen in je lichaam hebt, doe dan de test met Oligoscan. De Oligoscan test of je een tekort hebt aan mineralen en hoe het met je ontgiftingssysteem zit. De test is incl een behandel- voedingsadvies.