Over mij

Wie ben ik?

Conja

Ik ben Conja, ben opgegroeid in Bunschoten en vanaf mijn 22ste jaar woon ik met veel plezier in Amersfoort. Al heel jong  had ik vragen van waarom. Waarom wordt iemand ziek, waarom is iemand ongelukkig, waarom is er zoveel verdriet en pijn in de wereld.

Ik zat dus al vroeg met mijn neus in boeken over gezondheid. Ik was meer geinteresseerd in de natuur en natuurlijk genezen dan de reguliere weg.
Naast dat ik heel erg geïntersseerd in gezondheid ben gaat mijn aandacht ook uit naar filosofie- esoterie. Ik ben al vroeg op zoek gegaan naar de oorzaak van het lijden in de mens.

Na wat omwegen in mijn leven ben ik gaan studeren voor natuurgeneeskundig therapeut, darmtherapeut, orthomoleculair voeding- ziekteleer en biologische oncologie, wat me heel veel inzichten heeft gegeven. Naast deze opleidingen volg ik regelmatig cursussen en seminars voor meer verdieping.

Naast mijn belangstelling voor gezondheid was ik ook al vroeg geinteresseerd in filosofie, ik wilde weten hoe het zat en ben hier nog steeds mee bezig. Het geeft me veel inzichten in het leven en hoop hier ook anderen meer inzichten te kunnen geven is moeilijke situaties.

Wil jij meer over mij weten of heb je andere vragen? 

Neem dan contact met mij op.